SCANDINAVISCHE VERENIGING TWENTE

Entree niet-leden en introducés: € 5,--
Kinderen tot 12 jaar: € 3,--
Voor informatie, afmelden, hulp, noodgevallen: tel. 06 51 24 86 69

U ziet het, de laatste bijeenkomst van het jaar staat al weer op de agenda.
De traditionele Luciaviering met lussekatter en pepparkakor. Natuurlijk met de tåg en de glögg, de kerstboom en het verhaal voor de kinderen.lucia

We gaan de zaal deze keer met geheel nieuwe versiering aankleden en maken er natuurlijk wel weer een sfeervol geheel van. Laat u verrassen en maak er ook met uw aanwezigheid een gezellige bijeenkomst van.

Dit jaar wordt de muziek verzorgd door Maisa van der Kolk. Ze is een muzikant die op vele instrumenten kan spelen, o.a. de draailier, nyckelharpa, kantele, strijkpsalter, ukelele, zingende zaag, citer enz. Maisa van der Kolk is beheerder van de Muziekkamer Edam.
Zij neemt ons mee op een muzikale reis door Scandinavië. Een unieke kans om de prachtige geluiden van deze bijzondere instrumenten te kunnen beluisteren.

maisa

luciaDe kosten voor deelname aan de Luciaviering bedragen € 5,- per volwassene en € 3,- per kind tot 12 jaar, bij binnenkomst te voldoen.

Voor alle duidelijkheid: deze bedragen gelden deze avond ook voor gasten/introducés.

Kinderen die graag mee willen lopen in de tåg kunnen zich tot 10 december melden bij Karin Ebbens tel. (074) 266 44 75. Zij hebben dan gratis entree.
Hierbij doen wij een oproep aan onze leden om na te gaan of hun (klein)kinderen willen meedoen. Informatie over de tåg is te krijgen bij Karin Ebbens.

Aanmelden voor deelname aan de Lucia-bijeenkomst, uiterlijk 9 december, is gewenst om te bepalen voor hoeveel personen er moet worden ingekocht en gebakken.
Aanmelden bij Yvonne Ponsteen, e-mail ymponsteen@hetnet.nl of tel. 06 22 80 99 51.

Wij wensen u nu alvast een plezierige avond, waarvoor wij u van harte welkom heten.
De opening is om 19.00 uur en de afsluiting is om ongeveer 21.30 uur.

Nieuw bestuurslid gezocht

Tijdens de ALV in februari 2019 zal Sip Tol aftreden als secretaris. Het bestuur stelt de ALV voor om Yvonne Ponsteen dan te benoemen als secretaris.
Derhalve komt er een plek vrij in het bestuur van de SVT. Het bestuur vraagt u daarom na te denken of dit iets voor u zou zijn. U kunt altijd bij een van de zittende bestuursleden terecht voor nadere informatie.
Als u geïnteresseerd zou zijn in een bestuursfunctie wilt u dan contact opnemen met de voorzitter?

bestuurder

Van de webmaster

U heeft onlangs extra e-mails ontvangen over Scandinavische evenementen. Dit waren evenementen die op korte termijn van start gingen.
Deze evenementen staan ook altijd op de website vermeld in onze Agenda en op de pagina over Scandinavisch Filmnieuws.

Misschien kijkt u niet dagelijks op de website en vindt u het fijn om een herinnering te krijgen (denk b.v. aan Scandinavische bioscoopfilms, TV programma’s, tentoonstellingen, evenementen, e.d.).

Stelt u hier prijs op en wilt u reageren op deze extra service van de webmaster? Ga dan naar de webpagina www.svtwente.nl/contact_Afmelden.html

Wilt u dit niet (vindt u één keer per maand een e-mail met de Nieuwsbrief voldoende), ga dan ook naar deze webpagina www.svtwente.nl/contact_Afmelden.html
Alvast bedankt voor uw reactie.computer

N.B.
Weet u een bijzondere Scandinavische activiteit die u wilt delen met uw clubgenoten en die nog niet in onze Agenda staat?
E-mail dan de webmaster of maak gebruik van het Contact formulier.

Volgende bijeenkomsten in 2019

11 januari, 8 februari, 8 maart, 12 april, 10 mei.
Natuurlijk alles onder voorbehoud.

Ondervindt u onverwachte problemen bij het bereiken van Stefans-Hof? Bel 06-51 24 86 69. Iemand van het bestuur haalt u dan op. Indien nodig is een rolstoel beschikbaar.

Deze nieuwsbrief vindt u ook altijd op onze website www.svtwente.nl onder www.svtwente.nl/nieuwsbriefActueel.html

Gratis tellen en statistieken voor uw website op www.motigo.com