SCANDINAVISCHE VERENIGING TWENTE

e-mail: svtwente@xs4all.nl

www.svtwente.nl

Beste leden van de SVT,

Vandaag hadden we een zeer geslaagde viering van ons 40-jarig jubileum.
Het gevarieerde programma kon door iederen op zijn eigen manier op ontspannen wijze beleefd worden.
We boften met het fraaie zonnige weer in de mooie bosrijke omgeving.

De uitgever van nieuwswebsite De Gele Raaf uit Almelo was aanwezig en zal een artikeltje samenstellen voor de plaatselijke TV.
Dit zal ook te zien zijn op www.aavisie.nl vanaf morgen 18.00 uur.

Hierbij stuur ik u tevens alvast de nieuwsbrief van juni met aankondiging van de Sankt Hansviering op vrijdag 22 juni 2018.

Met vriendelijke groeten,

Sip Tol, secr. SVT.
17 mei 2018

P.S.
Nagekomen bericht van de webmaster:
Het beloofde artikel van AAVISIE is uiteindelijk toch gekomen en staat op YouTube (klikmaar op deze link)

vrijdag 22 juni 2018

Sankt Hansviering

In het verleden werd de Sankt Hansviering altijd georganiseerd door het bestuur van de SVTwente. Daartoe moest al lang van te voren een ruimte besproken worden en ook moest er een muzikant gecontracteerd worden.
Enkele jaren geleden hebben we meerdere keren wegens onvoldoende opgaven de Sankt Hansviering op het laatste moment moeten afblazen, nadat wij al financiŽle verplichtingen waren aangegaan. Daarom hebben we als bestuur van de SVTwente besloten om voor onbepaalde tijd niet namens de SVTwente een officiŽle viering te organiseren, dit om (on)voorzienbaar onnodige uitgaven te vermijden.
Gelukkigerwijs heeft Karin zich wederom bereid verklaard om ook dit jaar haar huis en tuin open te stellen voor diegenen die toch heel graag de viering zouden willen meemaken. Hierdoor kan de Sankt Hansviering dit jaar weer doorgang vinden, nl bij Karin en Doeko in Saasveld.
Het zou leuk zijn als er onder u weer een verhalenverteller aanwezig is. GeÔnteresseerden worden uitgenodigd zich op te geven bij Karin.

Aanmelden: vůůr 19 juni juni 2018 bij Karin via email of telefonisch (contactinformatie bij webmaster of secretariaat).
De kosten worden hoofdelijk omgeslagen en zullen ongeveer in de buurt liggen van € 15,-- per persoon. Aanvang: vanaf 17.00 uur bent u welkom. Enige hulp bij de voorbereidingen wordt op prijs gesteld.

sankt hans

Saasveld