- Alles over ons 40 jarig Jubileumfeest -

- Parkeren
- informatie in Nordic

Programma en Inschrijven

Op 18 januari 1978 is onze vereniging officieel opgericht.

Wij vieren dat op donderdag 17 mei 2018 op grootse wijze in en rondom het Natuurvriendenhuis Krikkenhaar te Bornerbroek.
Het is ook een bijzondere dag in verband met Grunnlovsdag (Norges nasjonaldag).

De jubileumcommissie heeft een grandioos programma georganiseerd met vele gezellige activiteiten. taarten

Het programma

- 11.00 uur, ontvangst met koffie en gebak (door de leden gebakken), om zoals gebruikelijk in mei, Grunnlovsdag (Norges nasjonaldag) te herdenken

- u wordt een lunch aangeboden in Scandinavische stijl

- er is een tipspromenad uitgezet (puzzeltocht, betrekking hebbend op Scandinavië)

- u kunt het spel Kubb spelen (Zweeds werpspel), onder begeleiding van mensen die de spelregels kennen

- u kunt het spel Mölkky spelen (Fins werpspel), onder begeleiding van mensen die de spelregels kennen

- er is een doorlopende foto presentatie over de vereniging en over Scandinavië

- er is een loppis (rommelmarkt) aanwezig (zie de beschrijving hierna)

- 's middags komt Anneke Goudkuil met haar trekharmonica om het feestelijk samenzijn te ondersteunen met Scandinavische muziek

- er is volop gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen

- rondom Krikkenhaar zijn vele wandelmogelijkheden

- 's avonds wordt u een Scandinavisch buffet aangeboden

- de sluiting zal ongeveer om 19.30 uur zijn.

Wij vragen aan de deelnemers een eigen bijdrage van € 15,00 per persoon.

Wilt u zich vóór 1 mei opgeven, zodat wij weten op hoeveel deelnemers wij op 17 mei kunnen rekenen?

Met enkele muisklikken kunt u zich hier opgeven:

(klik erop of kopieër de link in uw browser).

Lukt het niet? Bel dan Arie Willigenburg, tel. (0546) 86 09 73

U kunt uw bijdrage overmaken naar onze bankrekening:

NL56 INGB 0003 9308 10
t.n.v. SCANDINAVISCHE VERENIGING TWENTE,
onder vermelding van: jubileumviering

Loppis

We willen 17 mei bij de jubileumviering een “Loppis” organiseren.
Hierbij hebben we inbreng van uw zijde nodig.
Bent u bezig in de wintermaanden ruimte te scheppen in uw huis en hebt u Scandinavische spullen/ hebbedingetjes waar u afstand van wilt doen, dan is dit uw kans!! Alle handzame dingen zijn welkom, zoals souvenirs, reisgidsen, prenten, kaarten, gebaksbordjes, leuke trollen etc. Dingen met een redelijke waarde mag u van een minimumprijs voorzien.
De opbrengst gaat in de verenigingskas.
Het is de bedoeling dat u datgene wat niet van eigenaar verwisselt weer meeneemt naar huis.
Dus kijk thuis wat u allemaal wilt missen!

loppis

Gasten:

Ook het bestuur van onze zustervereniging

logo friesland mogen wij verwelkomen.

NIVON Natuurvriendenhuis "KRIKKENHAAR" (Bornerbroek, Gemeente Almelo)

Tussen de coulissen van houtwallen en essen in het Twentse landschap ligt het NIVON Natuurvriendenhuis "Krikkenhaar".
Het huis ligt in het buitengebied van Bornerbroek op een beschutte zandrug (een haar) met een bos.
Het is een prachtige locatie om een Scandinavisch feestje te bouwen.

Waar vind ik Krikkenhaar?

krikkenhaarVanaf de weg Bornerbroek naar Borne kunt u Krikkenhaar bereiken. Vanaf Bornerbroek neemt u de weg links naar de de autosloperij Kleine-Staarman B.V. Vanaf Borne neemt u de weg rechts naar autobedrijf Zuithof.

Adres:
Krikkenhaar 11,
7627 PA Bornerbroek
krikkenhaar   krikkenhaar

route

Klik hier voor de grote uitgebreide Google kaart

Parkeren bij Krikkenhaar

parkerenHulpdiensten moeten te allen tijde bij de ingang van Krikkenhaar kunnen komen. Er is daarom beperkte ruimte voor het parkeren van auto's.
Er kunnen maximaal zeven auto's tussen de ingegraven autobanden staan.

U wordt verzocht de auto langs de verharde weg te zetten, dus niet linksaf langs het zandpad naar Krikkenhaar.
U kunt indien nodig wel even uw passagiers bij de kleine parkeerplaats langs het zandpad afzetten, om vervolgens weer met de auto terug te keren naar de verharde weg.

Probeer zoveel mogelijk te carpoolen.

parkeren

40 jaar SVTwente in het tijdschrift NORDIC