Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van hun dierbare,

Ans de Rond - Klunder

Almelo

25-08-2019 (70 jaar)

Voor het overlijdensbericht van Ans in de landelijke- en/of regionale kranten, klikt U op:

mensenlinq

Ans de Rond was lid van onze vereniging en enthousiast bestuurslid. Ook was zij mede organisator van ons 40 jarig jubileumfeest van 2018 en maakte dit feest tot een onvergetelijke gebeurtenis.

We verliezen in haar een enthousiast bestuurslid en betreuren dat zeer.

Wij wensen de familie veel kracht en sterkte.

Bestuur Scandinavische Vereniging Twente

Ans de Rond

Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van hun dierbare,

Geerda Jansens-Hootsen

Almelo

07-10-2018 (92 jaar)

Voor het overlijdensbericht van Geerda in de landelijke- en/of regionale kranten, klikt U op:

mensenlinq

Geerda Jansens was lid van onze vereniging vanaf de oprichting in 1978. Van 1988 tot 1998 maakte zij deel uit van het bestuur, eerst als bestuurslid en vanaf 1992 als voorzitter. Zij bezocht graag de verenigingsavonden en was ook aanwezig bij de jubileumviering op 17 mei 2018. Toen wisten we nog niet dat dat haar laatste bezoek aan een verenigingsactiviteit was. We verliezen in haar een enthousiast lid en betreuren dat zeer.

Wij wensen de familie veel kracht en sterkte.

Karel Jansen
voorzitter