loppis

Terug naar de Loppis pagina?

Klik hier

Regels voor het plaatsen van een advertentie

- Deze rubriek staat ALLEEN open voor particulieren en leden van de Scandinavische Vereniging Twente (verder vermeld als SVTwente), voor het ruilen, verkopen of kopen van Scandinavische artikelen, zoals huisraad en andere verwante zaken. Ook "niet Scandinavische leuke artikelen" zijn toegestaan.

- De SVTwente stelt GRATIS een plekje op haar website beschikbaar om een advertentie te plaatsen.

- Alle contacten tussen adverteerder en belangstellende lopen volledig buiten de SVTwente om en worden op geen enkele wijze door de SVTwente geregistreerd.

- De SVTwente plaatst als contactinformatie ALLEEN het e-mail adres en een door de adverteerder opgegeven alias. De volledige naam, woonplaats en telefoonnummer zijn wel bij de SVTwente bekend, maar worden nooit aan derden verstrekt.

- De SVTwente is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertentie. Evenmin is de SVTwente verantwoordelijk voor verkeerde vermeldingen. De teksten en prijzen worden exact overgenomen, zoals is opgegeven door de adverteerder.

- De SVTwente is niet aansprakelijk voor ongewenste situaties ten gevolge van het plaatsen van een advertentie op onze website.

- De SVTwente behoudt zich het recht voor om advertenties zonder opgave van redenen te weigeren.

- Bij een advertentie wordt één foto geplaatst.

- Alleen .jpg en .png bestanden zijn toegestaan.

- Een advertentie kan één artikel of een verzameling van artikelen bevatten.

- De omschrijvingen moeten door de adverteerder aangeleverd worden.

- Als de advertentie kan vervallen (b.v. door koop of verkoop), dient de adverteerder dit binnen 2 dagen na de vervaldatum te melden aan

webmaster@svtwente.nl

Aanvraag advertentie

volledige naam:

adres:

postcode:

woonplaats:

telefoon:

e-mail adres:

vraagprijs:

** (bedrag - bieden - gratis - n.o.t.k. - e.d.)

alias:

** (jouw naam-vermelding die je in de advertentie wilt hebben)

Selecteer de rubriek:

Aangeboden   Gevraagd   *

* , ** minstens deze velden invullen

Omschrijving van de advertentie

** alleen deze gegevens worden in de advertentie vermeld!

Klik nu op "verzenden". Daarna kan nog een foto ge-upload worden.

loppis