SCANDINAVISCHE VERENIGING TWENTE

tel. 06 22 80 99 51 (secr.)
e-mail: secretaris@svtwente.nl
site: www.svtwente.nl

vrijdag 21 juni 2019

Sankt Hansviering

In het verleden werd de Sankt Hansviering altijd georganiseerd door het bestuur van de SVTwente. Enkele jaren geleden hebben we meerdere keren wegens onvoldoende opgaven de Sankt Hansviering op het laatste moment moeten afblazen, nadat wij al financiŽle verplichtingen waren aangegaan. Daarom hebben we als bestuur van de SVT besloten om voor onbepaalde tijd niet namens de SVTwente een officiŽle viering te organiseren om onvoorzienbare, onnodige uitgaven te vermijden.

Gelukkig heeft Karin Ebbens zich weer bereid verklaard om haar huis en tuin open te stellen voor diegenen die toch heel graag de viering zouden willen meemaken. Hierdoor kan de Sankt Hansviering dit jaar weer doorgang vinden, n.l. bij de familie Ebbens. Het zou leuk zijn als er onder u weer een verhalenverteller aanwezig is.
GeÔnteresseerden worden uitgenodigd zich op te geven bij Karin.

Aanmelden: vóór 15 juni 2019 bij Karin via email of telefonisch (contactinformatie bij webmaster of secretariaat).
De kosten worden hoofdelijk omgeslagen en zullen ongeveer in de buurt liggen van € 15,-- per persoon.
Aanvang: vanaf 17.00 uur bent u welkom. Enige hulp bij de voorbereidingen wordt op prijs gesteld.

sankthans sxankthans

Volgende bijeenkomsten in 2019

13 september, 11 oktober, 8 november, 13 december.
Natuurlijk alles onder voorbehoud.

Heeft u leuke nieuwe spulletjes voor rond en in het huis aangeschaft?
Vindt u het toch zonde om die oude spullen zomaar weg te doen?
Misschien is er een clubgenoot die het graag wil hebben!

NIEUW op onze website: een echte LOPPIS.

Maak een foto van het artikel dat u kwijt wilt en ga naar de beginpagina van de website https://www.svtwente.nl/index.html

loppis